Asociația Autism Baia Mare


Statistici
Numarul de vizite 2413

E-mail

Plaintext email only
Nu
Adresa: 
Str. Victor Babeș nr.52
Baia Mare
Numere de telefon: 
0742993067

În 2008, neavând nicio alternativă de terapie pentru copiii lor, părinţii a 6 copii care luptau cu autismul, au înființat Asociația Autism Baia Mare.

Acum asigurăm terapie personalizată și urmărim evoluția a 100 de copii cu vârste între 2- 15 ani. În fiecare zi, copii cu tulburări de dezvoltare din judeţele Maramureş, Satu Mare şi Sălaj învaţă să se îmbrace singuri, să mănânce singuri, să scrie şi să citească, să-şi arate afecţiunea faţă de părinţi.

Echipa Centrului, profesioniști calzi şi dedicaţi: psihologi, psihopedagogi, kinetoterapeuţi, logopezi și asistenți sociali au descoperit că Centrul este o extensie a valorilor şi credinţei lor personale.

Pentru organizaţia noastră, cazul fiecărui copil care trebuie recuperat este un obiectiv de îndeplinit, scopul nostru este ca fiecare copil integrat în programele noastre de terapie să aibă rezultate vizibile în progrese cognitive, de limbaj şi comportamentale.

Un copil care nu-şi îmbrăţişează părinţii, care nu înţelege ce se petrece în jurul lui, care pare rupt de realitate şi care după câteva luni de terapii specifice devine afectuos, începe să vorbească şi este interesat de ce se întâmplă în jurul lui este măsura succesului nostru.

Prioritatea noastră numărul unu este recuperarea într-o măsură cât mai mare a copiilor diagnosticaţi cu tulburări de dezvoltare de la Centru de Zi.

Filiale: 

Tg. Lăpuș, Sighetu Marmației

Afiliere: 

F.E.D.R.A., Federația VOLUM, dizabnet, Federația ONG Maramureș, F.O.N.P.C.

Evenimente

Acest organizator nu are nici un eveniment