Termen cautat

Efectele alcoolului asupra vietii sexuale


Autor: Anda Sabau
Imagini

Oamenii mereu au cautat diverse pratici pentru a-si imbunatati viata sexuala si pentru a crea un act sexual cat mai intens. Multi oameni apeleaza din pacate si la anumite substante care ii ajuta sa se simta mai dezinvolti si sascape de temeri sau diverse inhibitii, care nu le permite sa se bucure din plin de o partida de amor.Una dintre cele mai comune si mai la indemana substante este alcoolul.

Consumul moderat este benefic

Nimeni nu va va judecadaca optati pentru un pahar sau doua de vin, deoarece baut intr-o cantitate modica, acesta va ajuta sa va depasitipragul de timiditate in cea ce priveste contactul cu o alta persoana. Unii barbati au si mai mult curaj sa isi exprime adevaratale dorinte si fantezii sexuale atunci cand consuma putin alcool.Medicii chiar incurajeaza ca barbatii sa bea o cantitata moderata de alcool pentru a preveni ejacularea precoce( atentie insa nu apelati la alcool ca si tratament).

In exces insa, alcool poate face chiar rau, atat organismului dumneavoastra cat si vietii sexuale. Conform unui studiu, specialistii au descoperit problemelecele mai des intalnitecare survin in urma abuzului de alcool:

  • Intretinerea unei relatii sexualefara protectia cu partenerul de viata sau chiar cu un strain- lucru care poare duce la infestarea cu BTS(boala cu transmitere sexuala) sau o sarcina nedorita.
  • Daca se bea in perioada de graviditate,fatul poate fi severafectat si poate suferi malformatii.
  • Consumat pe o perioada indelungata de timp si in exces, alcool poate cauzaimpotenta la barbati.
  • Poate duce la o pierdere a apetitului sexual.
  • Duce la disfunctii erectile.

Asadar, exista o gramada de motive pentru ar trebui sa fiti moderati in cea ce priveste consumul de alcool. Chiar daca pentru unii, alcoolul este un bun stimulent pentru a peterece o noapte de vis, pentru unii poate fi un viciu si un adevarat pericol. Nu trebuie sa apelati la alcool atunci cand vine vorba de viata sexuala. Trebuie sa va lasati purtati de val si sa va simtiti bine alaturi de partenerul sau partenera dumneavoastra fara alti stimulenti care va pot face rau.

 

 

Bibliografie

http://www.netdoctor.co.uk/sex_relationships/facts/sexalcohol.htm