Termen cautat

Zone erogene la barbati


Autor: Anda Sabau

Oamenii mereu au fost si inca sunt in cautarea tehnicilor care sa creasca intensitatea unui orgasm. Existe diverse teorii cu privire la anumite practice si pozitii sexuale care sporesc orgasmul, insa pentru a descoperi ce vi se potriveste ca si cuplu, cel mai bine este sa va cunosteti partenerul. Exista o multime de zone erogene la barbati pe langa cele clasice si arhicunoscute de majoritatea femeilor.

Parul
Podoapa capilara la barbati poate fi extrem de incitanta pentru unii. Asadar daca stiti ca partenerului dumneavoatsra ii place sa fie masat pe scalp, puteti profita de acest lucru chiar si in timpul actului sexual. Pentru cei cu chelie, este placut sa fie sarutati si mangaiati pe cap.

Urechile
Urechea poate fi punctulslab al partenerului dumneavoastra. Asadar explorati aceasta zona si jucati-va atat cu lobul cat si cu pavilionul urechii deoarece sunt zone erogene la barbati.

Buzele
Toti barbatii aprecieaza femeile care stiu sa se joace intr-o maniere senzuala cu buzele. Nuezitati sa ii muscati usor buzele sau sa le mangaiati. Dati frau liber imaginatiei si stimulati-va partenerul folosindu-va si de mici deliciiprecum fructe, ciocolata, miere, frisca etc.

Gatul
Gatul este un factor excitant major in cazul barbatilor. Asadar folositi-va de mangaieri delicate, atingeri suave si sarutari pentru a-l stimula pe partener. In cazul in care jucati mai dur si va ganditi la muscaturi, reduceti din intensitatea muscaturii deaorece puteti sa il raniti pe partenerul dumneavoastra, lasandu-i urme vizibile pe piele.

Sfarcurile
Unii barbati sunt receptivi la astfel de stimulii , iar altii nu au nici o reactie. Singurul fel in care puteti afla, este sa va jucati cu sfarcurile lui.Daca obeservati un raspuns pozitiv atunci atingeti-l incet si sarutati-l sau de ce nu piscati-l incet, in functie de doleantele fiecaruia.

Spatele si umerii
Partenerul se poate intinde, iar dumneavoastra il puteti manga cu degetele pe spate si sa va jucati cu limba.

Coapsele
Aceasta parte a corpului este de cele mai multe ori cea mai neglijata parte la barbati. Asta datorita faptului ca femeile se axeaza pe alte zone. Puteti totusi sa va jucati si cu coapsele lui, mangaindu-l si chiar plimbandu-va degetele delicat pe interiorul si exteriorul coapselor.

Zonele fierbinti
Acestea sunt bineinteles testiculele, penisul, scrotul, anusul si fesele. Lasati-va duse de val si aplicati o usoare presiune pe testicule, insa nu prea multa, deoarece puteti cauza durere si nu placere. Folositi-va de maini, de buze, de limba pentru a-i oferi partenerului senzatii de neuitat.

Oricare ar fi acele zone erogene la barbati, asigurati-va ca in clipele de intimitate profitati la maxim de ele si daca nu stiti care sunt acestea, aflati prin experimente. Tot ce trebuie sa faceti este sa renuntati la inhibitii si sa va bucurati de momentul dintre voi.

Bibliografie

http://living.oneindia.in/kamasutra/spice-up/his-erogenous-zones.html