Termen cautat

Sexul oral


Autor: Anda Sabau

Sexul oral are loc prin stimularea organelor genitale cu limba si gura. Studiile de specialitate arata faptul ca 90% din cupluri folosesc aceasta pratica sexuala.Sexul oral este si un preludiu excelent care poate sfarsi cu un orgasm intens.Cunnilingus si felatie sunt denumirile stiintifice folosite pentru aceasta pratica sexuala. Multe cupluri vad sexul oral ca pe cea ma puternica metoda de excitare, atat pentru barbati cat si pentru femei. Conform unui alt studiu, 9 din 10 oameni sunt deschisi la gandulde-a face sex oral cu partenerul sau partenera.

Unii oameni insa nu agreeaza aceasta pratica sexuala, datorita gustului lichidului seminal in cazul barbatiilor iar in cazul femeilor mirosul vaginal si secretiile. Insa atata timp cat ambii parteneri respecta o igiena riguroasa, nu ar trebuie sa existe astfel de motive. De asemenea, daca se intampla sa inghititi sperma, sa stiti ca nu presupune niciun risc pentru sanatate,totul depinde de dumneavoastra.Asadar, daca ambii parteneri sunt de acord cu sexul oral, bucurati-va din plin de senzatiile oferite de aceasta pratica sexuala. Daca doar unul dintre parteneri viseaza la sex oral, cel mai bine este sa discutati pe aceasta tema si a aflati care sunt temerile partenerului.

Ce sa evitati atunci cand faceti sex oral:

  • Nu folositi nici dintii nici unghiile, lucru valabil atat pentru barbaticat si pentru femei. Sexul oral trebuie sa implice doar placere si tactici senzuale care sa il excite pe partener.
  • Respecti o igiena corporala adecvata.
  • Daca ai de gand sa faci o noua manevra, este bine sa incepi incet astfel incat partenerul sau partenera sa nu se sperie. Nu toata lumea agreeaza astfel de suprize.
  • Nu ramaneti cu hainele pe voi- oricat de mult v-ati grabi, evitati sa ramaneti imbracati Acest lucru poate fi un obstacol atunci cand vine vorba de excitare. Barbatii in general prefera nudul, asadar nu il lasa pe partenerul tau sa se lupte cu materialul textil pentru a-ti provoca un orgasm, usureaza-i munca.

 

Comentarii

Am citit definitia sexului oral accesand 2 site-uri necunoscute si am ramas surprins caci in aceasta definitie ei catalogau ca si contactul dintre cavitatea bucala a barbatului si sanii femeii se  numeste tot sex oral.mi se pare total neadevarat.ce parare aveti dumneavoastra?