Termen cautat

Pozitia Odihna Razboinicului


Autor: george

Ideologia Kama Sutra recomanda aceasta pozitie ca ragaz de la actele sexuale consumate cu pasiune si intensitate, astfel incat cei doi parteneri sa aiba ocazia sa se redescopere, si sa isi sopteasca dragostea lor nemarginita.

Daca decideti sa incercati pozitia Odihna Razboinicului, partenera trebuie sa stea intinsa pe spate cu genunchii ridicati, in vreme ce partenereul ei trebuie sa se intinda langa ea si sa isi treaca picioarele pe sub genunchii ei. In tot acest timp penisul (lingam) va ramane in interiorul vaginului (yoni), la adapostul picioarelor celor doi. Aceasta pozitie are menirea sa le ofere celor doi parteneri ragazul de a se mangaia, si de a-si redescoperi trupurile, fiind totodata un mod extraordinar de odihna intre acte de dragoste pasionale. In plus, datorita unghiului neobisnuit de penetrare al penisului (lingam) in vagin (yoni), cuplul se poate bucura de senzatii nemaiintalnite. Deasemenea, barbatul are posibilitatea de a exercita o miscare de du-te-vino cu intreg trupul, si asta cu atat mai mult cu cat aceata miscare poate deveni obositoare daca sunt solicitate doar coapsele.

Ceea ce mai trebuie sa stiti este faptul ca pozitia Odihna Razboinicului este ideala pentru femeile insarcinate care nu mai pot sustine greutatea trupului partenerei, indepartand totodata presiunea din zona abdominala. In ideologia Kama Sutra aceasta pozitie este privita ca pe un punct de atingere interioara, si asta cu atat mai mult cu cat in timpul penetrarii barbatul poate sa stimuleze yoni prin simpla incordare a muschilor pelvieni, in vreme ce femeia poate sa isi incordeze muschii vaginali, producand o senzatie extrem de placuta pentru lingam. In afara de aceste contractii minore (care au totusi menirea de a crea o legatura afectiva stransa intre cei doi indragostiti), patrnerii nu trebuie decat sa se bucure de trupurile lor in voie.

Bibliografie

http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Rest-of-the-Warrior