Termen cautat

Pozitia Marea Deschidere


Pozitia Marea Deschidere este recomandata de Kama Sutra pentru acele persoane care formeaza un cuplu de foarte multa vreme si intre care s-au creat deja legaturi profunde. Marea Deschidere are capacitatea de a oferi partenerilor o perspectiva cu totul si cu totul inovativa in ceea ce priveste senzatiile pe care momentul penetrarii le poate oferi.

Asadar, ceea ce trebuie cunoscut legat de aceasta pozitie include urmatoarele lucruri: pozitia femeii este intinsa pe pat si avand genunchii indoiti si ridicati pana la nivelul pieptului sau, astfel, oferind partenerului sau de viata o perspectiva desavarsita a vaginului sau (yoni). Din cauza pozitiei in care sunt tinute picioarele, vaginul va deveni mai ingust si mai stramt, fapt ce va avea drept rezultat senzatii de neuitat la nivelul penisului partenerului (lingam).

Un alt aspect demn de luat in calcul in ceea ce priveste practicarea sexului in aceasta pozitie este legat de perspectiva cu totul noua pe care partenerul o va dobandi asupra vaginului partenerei lui. Marea Deschidere ofera oportunitatea vizualizarii tuturor modificarilor care apar in momentul penetrarii. 

Mai mult, barbatul, din aceasta pozitie, poate sa isi concentreze intreaga atentie asupra trasaturilor pe care le are partenera sa, in timpul actului, putand sa ii mangaie obrajii sau sa ii sopteasca cuvinte dulci la ureche.

In ceea ce priveste femeia, pozitia Marea Deschidere ii va limita acesteia libertatea de miscare, barbatul fiind, in acest caz, cel care va stabili ritmul, de asemenea, unghiurile pentru penetrare, avand miscari similare celor ale unui piston.

In cazul in care se doresc senzatii de o intensitate chiar mai mare, femeia isi va putea incrucisa picioarele, astfel vaginul sau devenind chiar mai stramt decat inainte.

Bibliografie

http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Lower-Union

Comentarii