Termen cautat

Pozitia Luceafarul Diminetii


Autor: george

 

Pozitia Luceafarul Diminetii ii ofera femeii libertate totala de miscare pentru a stabili ritmul si intensitatea penetrarii, purtandu-si in acelasi timp partenerul spre o uniune mistica si plina de respect pentru cei doi indragostiti. Prin urmare, daca alegeti aceasta pozitie este necesar ca barbatul sa stea pe un scaun in vreme ce femeia se va aseza pe genunchii acestuia lasand penisul (linagm) sa patrunda in vagin (yoni). Conform Kama Sutra aceasta pozitie este ideala pentru cuplurile care doresc sa stea aproape unul de celalalt in timpul actului sexual, oferind pozibilitatea unor miscari tandre, si in tandem. In plus, in vreme ce femeia stabileste ritmul si profunzimea penetrarii, barbatul poate sa ii stimuleze zona sanilor (cu precadere sfarcurile) precum si clitorisul, extrem de erogene pentru femei.

 

 

In pozitia Luceafarul Diminetii femeia poate varia miscarile de penetrare de la clasicele du-te-vino, pana la miscari oscilatorii (asemenea unui pendul), sau chiar circulare, alegand pe de o parte zona vaginului care va fi stimulata, si creand in acelasi timp partenerului sau senzatii de o intensitatea nebanuita. Atentie insa, daca alegeti ca penetrarea sa se faca prea in profunzime, deoarece exista riscul ca in momentul in care miscarile sunt prea bruste, lingam-ul sa fie ranit.

 

 

Ceea ce mai trebuie sa stiti despre pozitia Luceafarul Diminetii este faptul ca barbatul isi poate spori placerea pur si simplu permitandu-i partenerei sale sa preia controlul absolut asupra actului sexual. In plus, partenera poate sa fie atenta la detalii precum ritmul respiratiei acestuia sau murmurele sale pentru a putea stabili ritmul, profunzimea si unghiul de penetrare ideale pentru amandoi.

 

Bibliografie

http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Morning-Star