Termen cautat

Pozitia Lingurita


Autor: Anda Sabau

Pozitia lingurita se claseaza in topul preferintelor poziitilor sexuale. De ce ? Pentru ca este o pozitie extrem de reconfortanta si permite o apropiere extrem de intima intre cei doi parteneri. Asadar, daca va decideti la aceasta pozitie, unul dintre parteneri trebuie sa stea intins in pat pe o parte. Partenera sa se va cuibari langa partener in aceeasi pozitie, insa ea va fi cu spatele.

Desi aceasta pozitie nu permite contactul vizual, stimularea sexuala este una la fel de intensa datorita lipirii trupurilor. pozitie barbatului ii ofera posibilitatea de-ai sopti iubitei sau sotieivorbe dulci in timp ce o mangaiesuav pe intregul corp,descoperind noi stimuli de placere.In cea ce priveste miscarile pentru pozitia lingurita, acestea pot fi cele clasice sau poti opta pentru ceva mai creativ, depinde de parteneri. Datorita unghiul in care stau cei doi,penetrarea nu este una foarte adanca. Daca doriti sa dati frau liberimaginatiei, va puteti inchipui o alta persoana langa voi, asta bineinteles facand parte din jocul erotic.

Pozitialingurita este perfecta pentru doi indivizi care sunt obositi dupa o zi intensala munca si care vor sa se bucure de un act sexual relaxant.

Pozitia lingura-ideala pentru a concepe un copil

Atunci cand te gandesti sa concepi un copil impreuna cu sotul sau partenerul tau, te gandesti implicit care sunt pozitiile care favorizeaza acest lucru. Bineinteles, nu s-a gasit nicio dovada care sa ateste ca o anumitapozitie duce la o sarcina, insa femeile tind sa creada ca exista cateva pozitii sexuale care favorizeaza conceptia unui copil.Printre acestea se numara si pozitialingurita. Bineinteles trebuie tinut cont de zilele cand femeie este la ovulatie, deoarece aceaste zile marcheaza perioada fertilacand sansele de-a concepe un copil cresc.

 

Bibliografie

.http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Transferred-Love-Position