Termen cautat

Pozitia Larg Deschisa


Autor: george

Daca veti opta pentru aceasta pozitie este necesar ca femeia sa stea intinsa pe spate cu soldurile ridicate, cuprinzandu-si partenerul, in vreme ce acesta are posibilitatea de a explora interiorul vaginului in intregime. Pozitia larg deschisa permite partenerului dumneavoastra sa varieze intensitatea penetrarii si ritmul acesteia, precum si zonele vaginului pe care le va explora, si tocmai de aceea ea este recomandata femeilor cu un yoni (vagin) adanc, denumite conform clasificarii Kama Sutra si "femei elefante".

Unul dintre principalele avantaje ale pozitiei larg deschise este constituit de faptul ca permite accesul lingam-ului (penis) in interiorul lui yoni (vagin) cu multa usurinta, precum si vizualizarea stadiilor de excitate ale partenerei ceea ce constituie un factor extrem de excitant si pentru majoritatea barbatilor. In plus, optand pentru aceasta pozitie barbatul poate sa aiba controlul deplin asupra gradului de excitare si al profuinzimii penentrarii, avand totodata ocazia sa observe gradul de umezire al partenerei dar si de a-i simti nestingherit contractiile de la nivelul vaginului.

Ceea ce trebuie sa aveti in vedere daca alegeti aceasta pozitie este faptul ca partenerul dumneavoastra trebuie sa aiba destula forta in maini astfel incat sa va poata sustine corpul pe toata durata actului sexual. Pe de alta parte, este posibil ca aerul care va patrunde la nivelul vaginului sa produca un zgomot neplacut in momentul penetrarii, insa acest inconvenient poate fi atentuat cu usurinta punand putina muzica.

Pozitia larg deschisa detine avantajul de a permite partenerului sa descopere exact tipul de miscare, precum si partea vaginului ce raspunde cel mai bine la stimulii aplicati prin penetrare. In plus, aceasta pozitie ofera partenerului ocazia de a putea observa miscarea de du-te-vino efectuata in momentul actului sexual, ceea ce pentru multi barbati constituie un facor de excitare intensa.

Bibliografie

http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Open-Union