Termen cautat

Pozitia Imbratisare Corp la Corp


Autor: george

Pozitia Imbratisare Corp la Corp ofera celor doi parteneri ocazia de a se bucura de placerea de a face dragoste din picioare si in plus ii reda barbatului sansa de a redescoperi trupul partenerei sale. Aceasta pozitie este agreata de multe cupluri datorita abundentei senzatiilor tactile dar si posibilitatii de a sta trup langa trup.

Daca decideti sa incercati aceasta pozitie este necesar ca ambii parteneri sa stea in picioare, femeia cu spatele la barbat, in vreme ce acesta o va cuprinde in brate tinand-o stans langa el. In plus, pentru o senzatie de apropiere la nivel spiritula, barbatul poate sa isi ingroape fata in parul partenerei si tinand ochii inchisi sa inceapa sa ii redescopere trupul. Mai mult decat atat in pozitia Imbratisare Corp la Corp, barbatul are posibilitatea sa stimuleze majoritatea zonelor erogene ale partenerei sale, incepand cu gatul, sanii, abdomenul si chiar zona feselor si a coapselor.

Daca in pozitia Imbratisare Corp la Corp cuplul doreste sa ramana alipit pana la capat, penetrarea nu poate fi prea profunda si nici ritmul destul de alert. Daca insa femeia isi arcuieste putin spatele sau se apleaca putin inainte, se va putea bucura de o penetrare in profunzime, dar asta cu conditia de a se desprinde de partenerul sau. In plus, aceasta pozitia a fost gandita pentru parteneri a caror inaltime este aproximativ aceeasi, astfel incat intre cei doi sa existe o uniune perfecta. In situatia in care partenera are o inaltime mai mica, atunci se poate ca aceasta sa stea pe varfuri sau puteti sa apelati la o platforma stabila, atat timp cat nu intampinati greutati in mentinerea echilibrului.

Ceea ce mai trebuie sa stiti este faptul ca aceasta pozitie este ideala pentru stimularea sanilor si cu precaderea sfarcurile partenerei, astfel incat gradul de excitare si lubrifiere naturala sa creasca simtor.

Bibliografie

http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Rubbing-Embrace