Termen cautat

Pozitia Copacului


Autor: george

Pozitia Copacului isi datoreaza denumirea pozitie pe care o adopta femeia si anume imitarea cataratului in copac. Astfel, este necesar ca cei doi parteneri sa stea in picioare unul in fata celuilalt in vreme ce femeia pune in picior pe piciorul barbatului si pe celalalt il va ridica in jurul taliei acestuia. Odata ce aceasta pozitie este stabilita, partenerul poate sa ajunga foarte usor la sanii partenerei pentru a-i stimula, sau cei doi pot alege sa isi sopteasca unul altuia dragostea eterna sau cuvinte stimulante din punct de vedere sexual.

Penetrarea in pozitia Copacului este destul de limitata, bazandu-se mai degraba pe o penetrare lenta si superficiala, compensata prin stimulii actionati de atingerea trupurilor celor doi. Astfel, barbatul poate sa isi sustina partenera cu ajutorul bratelor pentru a o ridica si a o cobori cativa centimetrii in timpul actului sexual. De asemenea partenera poate sa se ridice cat poate de mult pe varful piciorului astfel incat sa faciliteze penetrarea lingam-ului (penisului) in yoni (vagin). Inconvenientul acestei pozitii este dat de faptul ca partenerii nu isi pot folosi cu usurinta mainile pentru a se putea atinge, datorita faptului ca echilibrul este precar.

Pentru a va bucura chiar mai mult de pozitia Copacului, trebuie sa stiti ca exista doua modalitati de a o varia si a o face mai confortabila. In primul rand, partenera poate sa isi puna puna piciorul pe podea pentru a asigura un plus de echilibru, iar daca in acest fel nu se mai afla la acelasi nivel cu partenerul, se poate sa folositi un suport (atentie insa, acest suport trebuie sa fie foarte stabil). Pe de alta parte, partenrul dumneavoastra se poate sprijini de un perete, ceea ce ii va permite sa isi plimbe mainile in voie pe trupul partenerei sale.

Bibliografie

http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Tree-Climber