Termen cautat

Pozitia Capra


Autor: george

Ceea ce trebuie stabilit inca de la inceput este faptul ca in cultura orientala, si implicit inKama Sutra, aceasta imitatie a pozitiei pe care o adopta animalele in momentul imperecherii nu are nici pe departe conotatii degradante in ceea ce priveste femeia.Dimpotriva, in cultura indiana, vaca este considerata un animal sfant si, prin urmare actul sexual in aceasta pozitie ofera un plus de spiritualitate relatiei de cuplu. In plus, diferenta de interpretare este data de faptul ca in civilizatia occidentala a fost adoptata traducerea de "Pozitia Capra" sau " Doggie Style", desacralizand astfel conotatia acestei impreunari.

Daca decideti sa recurgeti la aceasta pozitie, femeia trebuie sa stea sprijinita pe genunchi si pe coate, in vreme ce partenerul va sta in spatele ei , acest lucru permitand nu numai o penetrare in profunzime ci si o senzatie de confort psihic pentru acei barbati care sunt nemultumiti de dimensiunile penisului lor. In aceasta pozitie, atentia se va concentra asupra feselor, al spatelui si al cefei partenerei, oferindu-va astfel posibilitatea sa explorati si sa descoperiti noi zone erogene. In plus, din pozitia Capra partenerul poate sa cuprinda cu usurinta sanii femeii, stimulandu-i in acest fel sfarcurile, o zona cu erogenitate ridicata pentru femei.

Specialistii in psihosexologie sustin ca aceasta pozitie poate starni trairi pe cat de radicale pe atat de intense. Pe de o parte exista femei care pot considera ca aceasta pozitie este degradanta tocmai prin asemanarea cu modul de imperechere al animalelor. Pe de alta parte, daca veti reusi sa cuprindeti in totalitate invataturile Kama Sutra vei intelege ca pozitia Capra, nu este altceva decat recreerea instinctelor animalice din fiecare, insa la un grad spiritual maxim.

Pozitia Capra este ideala pentru cuplurile care incearca sa aiba un copil, deoarece permite penetrarea adanc in interiorul vaginului, care este regasit ceva mai jos decat orificiul vaginal. Cu alte cuvinte, daca in urma altor pozitii sexuale spermatozoizii trebuie sa urce spre cavitatea uterina, alegand aceasta pozitie, acestia vor putea cu usurinta sa coboare inspre ea.

Bibliografie

http://www.psychologies.co.uk/Couples-sex/Staying-together/Kama-Sutra/Kama-Sutra/The-Union-of-the-Cow