Termen cautat

Fantezii erotice


Autor: Anda Sabau

Fanteziile erotice sunt experiente erotice pe care o persoana si le imagineaza. Ele pot avea o baza reala sau nu. Acestea mai pot fi foarte complexe (care imiplica un anumit scenariusi personaje) sau pot fi simple si scurte ca durata. Aceste fantezii pot fi atat pozitive cat si negative.

Importanta fanteziilor sexuale

Aceste tipuri de fantezii sunt perfect normale. Ele pot spori orgasmul sau chiar senzatiile traite in urma masturabarii. O fantezie sexuala este extrem de eficienta atunci cand incerci sa iti stimulezi partenerul. Orice fantezie, fie ea cat de complexa sau simpla contribuie la o viata sexuala interesanta si chiar poate rezolva anumite probleme sexuale.

Majoritatea persoanelor au parte de fantezii erotice. Acestea sunt doar inchipuri si sunt lispsite de orice risc. Fiecare este liber sa experimenteze cu persoana iubita si sa indrazneasca sa isi puna in practia fanteziile. Persoanele foarte introvertite sunt cele care au parte de fantezii sexuale cel mai des. Aceste persoane tind sa viseze cu ochii deschisi si sa isi imagineze tot felul de scenarii, unele mai romantice altele mai violente (ex: un viol). Orice actiune sau persoana poate fi erotizata in imaginatia cuiva. Totul depinde de nivelul de imaginatie a persoanei. Multe insa din aceste fantezii nu se concretizeaza niciodata, mai ales daca cel care viseaza nu are cu cine sa le puna in pratica.

Cele mai populare fantezii erotice sunt cele care implica o relatia sexuala cu un strain, pe urma sunt cele privind sexul oral in diverse locatii interzise sau captivante. Bineinteles tipul de fantezie al unii barbat difera de cel al unei femei. Femeile tind sa isi imagineze situatii mult mai incarcate emotional, pe cand la barbati totul se rezuma la pozitii sexuale si miscari cat mai erotice.

Specialistii considera ca fanteziile sexuale ar trebui sa faca parte din viata intima a unui cuplu, insa nu toate persoanele au o parere buna despre astfel de vise si inchipuri. Nu trebuie sa va rusinati sau sa va timorati in momentul in care aveti o astfel de fantezie. Nu le reprimati niciodata si nu le ascundeti.

Pune fanteziile erotice in pratica

Majoritatea persoanelor vor sa puna in praticafanteziile erotice. Insa inainte de-a planui intregul scenariu, discutati cu partenerul sau partenera. Daca este o fantezia mai violenta, cealalalta persoana poate sa nu fie de acord. Niciodata nu pune presiune pe iubitul sau iubita ta in cea ce priveste o fantezie personala. Nimeni nu trebuie sa fie obligat sa faca ceva ce nu simte. Daca in schimb esti in cautare de experiente noi, atunci aceste fantezii sexuale pot fi ingredientul care iti va condimenta viata intima. Porneste de la ele si pune-le in pratica pana la cel mai mic detaliu. Schimba si pozitiile sexuale si gesturile intotdeauna, daca nu vrei ca cel de langa tine sa se plictiseasca. Te poti chiar inspira din filme, dintr-o carte sau pur si simplu lasa-te dus de val.