Termen cautat

Prevenirea problemelor cauzate de piercing corporal


Autor: bcristina

Pentru a preveni problemele cauzate piercingul corporal este necesar sa luati in considerare urmatoarele sfaturi oferite de medicii specialisti:

  1. Efectuati vaccinul antitetanus. Acest pas trebuie realizat daca vaccinul nu a fost realizat in ultimii 10 ani.
  2. Alegeti o persoana cu experienta in ceea ce priveste efectuarea pierciengurile corporale. Intrebati persoana aceasta care sunt metodele de sterilizare a aparaturii folosite, precum si standardele de protectie pentru care opteaza. Astfel, folosirea manusilor sterile, a echipamentelor sterilizate si a pierce-urilor potrivite sunt metode esentiale pentru a preveni infectiile sau alte complicatii severe. Inainte de efectuarea fiecare proceduri specialistul pentru care ati optat trebuie sa foloseasca o alta pereche de manusi sterile, precum si sa se spele foarte bine pe maini.
  3. Analizati cabinetul pentru a va asigura ca acesta este curat.
  4. Pentru a preveni alergiile la metale alegeti pierce-uri din otel chirurgical, aur de 14 sau 18 karate, niobiu, titaniu sau produse din materiale acrilice. Evitati pierce-urile din nichel.
  5. Nu permiteti persoanei care realizeaza piercingul sa foloseasca pistolul pentru lobul urechii pentru alte zone ale corpului. Acest aparat poate leza in mod sever tesuturile din alte zone ale organismului si in plus nu poate fi sterilizat in mod corespunzator.
  6. Inainte de efectuarea piercingului corporal, luati in considerare riscurile emotionale si sociale ale acestei proceduri. Multi oameni sunt judecati gresit datorita piercingurilor.
  7. Informati persoana care realizeaza piercingul in legatura cu starea dumneavoastra de sanatate, cu precadere daca ati fost diagnosticati cu boli ce pot fi transmise si altor persoane precum hepatita B, hepatita C sau HIV.
Bibliografie

http://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/tc/body-piercing-problems-prevention