Termen cautat

10 pasi pentru realizarea unui machiaj rapid si aranjarea parului


Autor: bcristina

Stilul de viata contemporan poate fi caracterizat intr-un cuvant astfel: viteza. Graba si ritmul extrem de rapid in care se petrec lucrurile in prezent, determina tot mai multe femei sa renunte la machiaj sau sa caute tehnici rapide pentru realizarea acestui lucru. Ca raspuns la aceste probleme specialistii va propun 10 pasi simpli pe care ii puteti urma in fiecare zi.

1. Curatarea rapida a fetei

Pentru a curata rapid fata, folositi o lotiune tonica, apoi tamponati fata cu o bucata de material moale.

2. Pentru luminarea rapida a suvitelor

Daca aveti parul gras, sau daca din cauza prea multor produse folosite parul dumneavoastra a capatat un aspect imbacsit, trebuie sa pulverizati la nivelul radacinilor putina pudra translucida, apoi sa o intindeti la nivelul parului cu ajutorul unui pieptan.

3. Hidratarea pielii in jumatate din timpul alocat acestei activitati

Folositi balsam de par pentru a hidrata atat parul cat si pielea. Pentru aceasta trebuie sa masati balsamul de par pe intregul corp, apoi sa clatiti bine pielea.

4. Ingrijirea unghiilor

Indepartati lacul de unghii, curatati-le cu zeama de lamaie apoi masati cuticulele cu cea mai densa lotiune pe care o gasiti in casa (de exemplu balsam de buze).

5. Nuantele de roz ascund imperfectiunile pielii

Indiferent de nuanta pielii, folositi balsam pentru buze cu nuante calde de roz. Aceasta metoda distrage atentia celor din jur de la imperfectiunile pielii.

6. Aranjarea firelor rebele

Pentru a aranja firele rebele, umeziti mainile, aplicati un strop de lotiune pentru maini, apoi prindeti parul la spate si tineti-l asa timp de 10 minute.

7. Uscati doar partea de deasupra a parului

Daca sunteti presati de timp, uscati partea de deasupra a parului. Atat timp cat parul are un aspect aranjat nimeni nu va sti ca acesta este inca ud.

8. Accentuarea ochilor pentru un machiaj finisat

Creionul contur pentru ochi este cel mai rapid pas pentru a obtine un machiaj atragator.

9. Prinderea parului

Cel mai usor mod de a va aranja parul este sa il prindeti in coada.

10. Machierea rapida a fetei

Pentru a va machia rapid dimineata cand va grabiti, aplicati anticearcan in coltul interior al ochilor, sub genele inferioare si imediat sub nas. La final folositi o pudra de obraz autobronzanta.

Bibliografie

http://www.webmd.com/skin-beauty/guide/10-best-speedy-hair-and-makeup-tricks