Revista Romana de Stomatologie


Autor: sitesuper

Revista Romana de Stomatologie - Romanian Journal of Stomatology ( Ro J Stomatol.) este revista oficiala a Societatii Romane de Stomatologie si are deja un bun renume.
Acum Revista este acreditata CNCSIS si urmeaza sa fie acreditata international.
Ea apare cu o frecventa trimestriala.

Rezumatele sunt publicate atat in limba romana cat si in limba engleza.
Revista are un nivel ridicat de continut stiintific si se adreseaza in primul rand specialistilor in boli infectioase, dar si celor care studiaza sau doresc sa fie la curent cu noutatile in domeniu. Ea este o sursa pertinenta de informatii asupra noilor descoperiri si inovatii in domeniile clinnice legate de stomatologie, epidemiologie si sanatate orala, noi biomateriale folosite in domeniu, dentistica reparatorie, chirurgiei oromaxilofaciala, stomatologia pediatrica, ortodontria sau educatia dentistica.

Revista noastra a incheiat parteneriate cu alte prestigioase reviste si surse de informatie de specialitate pentru a va putea tine la curent cu cele mai noi descoperiri si metode de tratament din toata lumea.

Ca primi parteneri ii putem numi pe specialistii de la Reuters/Health ale caror noutati sunt intotdeauna cele mai "fierbinti", indiferent de domeniul abordat si din ale caror subiecte va vom prezenta si noi cele ne care privesc.

Dintre toti colaboratorii nostri internationali ii mai amintim pe cei de la Brazilian Dental Journal, prestigioasa revista braziliana, lider mondial in odontologie.
Deasemeni ii mentionam pe cei de la Operative Dentistry, o cunoscuta revista din USA care detine o pozitie foarte inalta in ierarhia revistelor dedicate interventiilor OMF, prezentand de la tehnici clinice pana la subiecte de cercetare clinica sau de laborator in aceasta ramura.
Alti parteneri ai revistei noastre sunt cei de la the Journal of Contemporary Dental Practice, tot din USA, si ei cel putin la fel renumiti in randul revistelor de stomatologie, acoperind o gama cat mai larga de subiecte de mare interes.

Revista isi alcatuieste un colectiv amplu de medici ce vor fi implicati in procesul de peer-review si va respecta fara nici un compromis regulile internationale de certificare a calitatii si originalitatii, fie ea de sinteza a punctelor fierbinti din domeniu, fie de publicare a unor rezultate proprii.

Din aceasta Revista 9 exemplare la fiecare aparitie sunt trimise la Biblioteca Nationala a Romaniei catre Fondul National de Carte si Reviste.

Detalii

Denumire internationala: Romanian Journal of Stomatology
Denumire pentru indexare: Ro J Stomatol.
Editura: Editura Medicala AMALTEA - Bucuresti
ISSN: 1843-0805
Cod CNCSIS: 756
Frecventa de aparitie: 4 numere pe an, plus suplimente

Site
http://www.amaltea.ro/reviste.php
Contacteaza