Revista Romana de Reumatologie


Autor: sitesuper

Revista Romana de Reumatologie - Romanian Journal of Rheumatology (Ro J Rheumatol.) este revista oficiala a Societatii Romane de Reumatologie, o revista cu traditie, primul numar fiind publicat in anul 1992.

Acum Revista este acreditata CNCSIS si urmeaza sa fie acreditata international.

Ea apare cu o frecventa trimestriala.
Revista are un nivel ridicat de continut stiintific si se adreseaza primordial specialistilor in reumatologie, dar si celor care studiaza sau doresc sa fie la curent cu noutatile in domeniu.
Revista Romana de Reumatologie contine editoriale, articole de orientare, lucrari originale, cazuri clinice, subiecte pentru rezidentiat, vignete terapeutice sau imagistice, chestionare de autoevaluare, actualitati si articole de sociomedicina si educatie medicala, recenzii care vin sa imbogateasca experienta medicilor interesati de acest domeniu.

Rezumatele sunt publicate atat in limba romana cat si in limba engleza.
Consiliul Editorial reuneste personalitati recunoscute din tara dar si din afara granitelor tarii care isi aduc aportul la mentinerea revistei la cele mai ridicate standarde in peisajul medical romanesc.

Revista isi alcatuieste un colectiv amplu de medici ce vor fi implicati in procesul de peer-review si va respecta fara nici un compromis regulile internationale de certificare a calitatii si originalitatii, fie ea de sinteza a punctelor fierbinti din domeniu, fie de publicare a unor rezultate proprii.

Din aceasta Revista 9 exemplare la fiecare aparitie sunt trimise la Biblioteca Nationala a Romaniei catre Fondul National de Carte si Reviste.

Detalii

Denumire internationala: Romanian Journal of Rheumatology
Denumire pentru indexare: Ro J Rheumatol.
Editura: Editura Medicala AMALTEA - Bucuresti
ISSN: 1843-0791
Cod CNCSIS: 378
Frecventa de aparitie: 4 numere pe an, plus suplimente

Site
http://www.amaltea.ro/reviste.php
Contacteaza