Revista Romana de Neurologie


Autor: sitesuper

Revista Romana de Neurologie - Romanian Journal of Neurology ( Ro J Neurol.) este revista oficiala a Societatii de Neurologie din Romania, o revista cu traditie, primul numar fiind publicat in anul 2001.

Acum Revista este acreditata CNCSIS si urmeaza sa fie acreditata international.
Ea apare acum cu o frecventa trimestriala.
Rezumatele sunt publicate atat in limba romana cat si in limba engleza.

Revista are un nivel ridicat de continut stiintific si se adreseaza in primul rand specialistilor in neurologie, dar si celor care studiaza sau doresc sa fie la curent cu noutatile in acest domeniu atat de complex. Revista Romana de Neurologie contine editoriale, referate, actualitati, studii de caz care vin sa imbogateasca experienta medicilor interesati de acest domeniu, pornind de la afectiunile neurologice cele mai comune si continuand pana la boala Parkinson, epilepsii si altele, incluzand patogeneza afectiunilor si metodele de tratament.

Articolele si rezumatele sunt publicate atat in limba romana cat si in limba engleza.
Consiliul Editorial reuneste personalitati recunoscute din tara care isi aduc aportul la mentinerea revistei la cele mai ridicate standarde in peisajul medical romanesc cat si international.

Revista isi alcatuieste un colectiv amplu de medici ce vor fi implicati in procesul de peer-review si va respecta fara nici un compromis regulile internationale de certificare a calitatii si originalitatii, fie ea de sinteza a punctelor fierbinti din domeniu, fie de publicare a unor rezultate proprii.

Din aceasta Revista 9 exemplare la fiecare aparitie sunt trimise la Biblioteca Nationala a Romaniei catre Fondul National de Carte si Reviste.

In prezent Revista Romana de Neurologie este indexata in bazele de date internationale Proquest, Scirius, WAME, OmniMedicalSearch, iar pe viitor urmeaza sa fie inscrisa in bazele de date medicale Medline, Scopus, HighWire Press Standford, MedSci Communications, Medical-Journals, etc.

Detalii

Denumire internationala: Romanian Journal of Neurology
Denumire pentru indexare: Ro J Neurol.
Editura: Editura Medicala AMALTEA - Bucuresti
ISSN: 1843-8148
Cod CNCSIS: 768
Frecventa de aparitie: 4 numere pe an, plus suplimente

Site
http://www.amaltea.ro/reviste.php
Contacteaza