Maedica


Autor: sitesuper

O noua revista de medicina clinica, Ma†DICA - a Journal of Clinical Medicine (Ma†DICA J Clin Med) este astazi alaturi alaturi de revistele internationale consacrate, o revista ce este acreditata CNCSIS ce urmeaya sa fie acreditata si international.

Este o revista de elita ce prezinta cele mai noi studii, cercetari, descoperiri si discutii din medicina clinica actuala si urmareste, prin inalta tinuta si bogatul continut stiintific de specialitate sa ridice calitatea actului medical in Romania si peste hotare.

Revista Ma†DICA - a Journal of Clinical Medicine contine editoriale stiintifice care constituie o sinteza la zi, argumentata cu rezultatele lucrarilor nationale si internationale cele mai noi. Ea prezinta si un numar consistent de lucrari clinice originale din Romania, dar si de la prieteni si colaboratori din alte tari, fiind interesanta si utila si in afara granitelor tarii. De accea redactarea sa se face in intregime in limba engleza.

Revista isi alcatuieste un colectiv amplu de medici ce vor fi implicati in procesul de peer-review si va respecta fara nici un compromis regulile internationale de certificare a calitatii si originalitatii, fie ea de sinteza a punctelor fierbinti din domeniu, fie de publicare a unor rezultate proprii.

In prezent Ma†DICA - a Journal of Clinical Medicine este indexata in bazele de date internationale Proquest, Scirius, WAME, OmniMedicalSearch, iar pe viitor urmeaza sa fie inscrisa in bazele de date medicale Medline, Scopus, HighWire Press Standford, MedSci Communications, Medical-Journals, etc.

Detalii

Denumire internationala: Mædica - a Journal of Clinical Medicine
Denumire pentru indexare: Mædica J Clin Med.
Editura: Empire Publishing & Editura Magister
ISSN: 1841-9038
Cod CNCSIS: 751
Frecventa de aparitie: 4 numere pe an, plus suplimente

Site
http://www.maedica.ro
Contacteaza