Reviste medicale


Revista Romana de Stomatologie - Romanian Journal of Stomatology ( Ro J Stomatol.) este revista oficiala a Societatii Romane de Stomatologie si are deja un bun renume.
Acum Revista este acreditata CNCSIS si urmeaza sa fie acreditata international.
Ea apare cu o frecventa trimestriala.

Rezumatele sunt publicate atat in limba romana cat si in limba engleza.
Revista are un nivel ridicat de continut stiintific si se adreseaza in primul rand specialistilor in boli infectioase, dar si celor care studiaza sau doresc sa fie la curent cu noutatile in domeniu. Ea este o sursa pertinenta de informatii asupra noilor descoperiri si inovatii in domeniile clinnice

Revista Romana de Stomatologie

Revista Romana de Reumatologie - Romanian Journal of Rheumatology (Ro J Rheumatol.) este revista oficiala a Societatii Romane de Reumatologie, o revista cu traditie, primul numar fiind publicat in anul 1992.

Acum Revista este acreditata CNCSIS si urmeaza sa fie acreditata international.

Ea apare cu o frecventa trimestriala.
Revista are un nivel ridicat de continut stiintific si se adreseaza primordial specialistilor in reumatologie, dar si celor care studiaza sau doresc sa fie la curent cu noutatile in domeniu.
Revista Romana de Reumatologie contine editoriale, articole de orientare, lucrari originale, cazuri clinice, subiecte pentru rezidentiat, vignete terapeutice sau imagistice, chestionare de autoevaluare, actualitati si articole

Revista Romana de Reumatologie

Aparuta de 50 de ani in peisajul medical romanesc, Revista Romana de Pediatrie - Romanian Journal of Pediatrics (Ro J Pediatr.) este revista oficiala a Societatii Romane de Pediatrie. Primul numar a fost publicat in anul 1951.

Acum Revista este acreditata CNCSIS si urmeaza sa fie acreditata international.
Ea are o frecventa trimestriala.

Revista a incheiat parteneriate cu alte prestigioase reviste si surse de informatie de specialitate pentru a va putea tine la curent cu cele mai noi descoperiri si metode de tratament din toata lumea.

Ca primi parteneri ii putem numi pe specialistii de la Reuters/Health

Revista Romana de Pediatrie

Revista Romana de Neurologie - Romanian Journal of Neurology ( Ro J Neurol.) este revista oficiala a Societatii de Neurologie din Romania, o revista cu traditie, primul numar fiind publicat in anul 2001.

Acum Revista este acreditata CNCSIS si urmeaza sa fie acreditata international.
Ea apare acum cu o frecventa trimestriala.
Rezumatele sunt publicate atat in limba romana cat si in limba engleza.

Revista are un nivel ridicat de continut stiintific si se adreseaza in primul rand specialistilor in neurologie, dar si celor care studiaza sau doresc sa fie la curent cu noutatile in acest domeniu atat de complex. Revista Romana de Neurologie contine

Revista Romana de Neurologie

Revista Romana de Boli Infectioase - Romanian Journal of Infectious Diseases (Ro J Infect Dis.) este revista oficiala a Societatii Romane de Boli Infectioase, o revista cu traditie, primul numar fiind publicat in anul 1997.

Acum Revista este acreditata CNCSIS si urmeaza sa fie acreditata international. Ea apare cu o frecventa trimestriala.
Revista are un nivel ridicat de continut stiintific si se adreseaza in primul rand specialistilor in boli infectioase, dar si celor care studiaza sau doresc sa fie la curent cu noutatile in domeniu, precum si medicilor de alte specialitati care se confrunta cu domeniul bolilor infectioase.
Revista a incheiat parteneriate cu

Revista Romana de Boli Infectioase

Revista Medicala Romana apartine Societatii Nationale de Medicina de Familie - Medicina Generala.


Publisher-ul acestei reviste, Editura Medicala AMALTEA , este afiliata din 2007 celui mai mare grup editorial stiintific din lume: Elsevier.


Este o revista cu traditie, de mare tiraj, ce apare trimestrial, fiind acreditata CNCSIS si CMR; Revista Medicala Romana are un nivel ridicat de continut stiintific in domeniul medical fiind orientata spre:
- aprofundarea si dezvoltarea studiilor privind activitatea de prevenire si asistenta medicala;
- promovarea programelor de cercetare stiintifica intre tari si colaborari cu organisme similare internationale si nationale;
- abordarea necesitatilor informationale ale medicului si pacientului in directia

Revista Medicala Romana

Lansata cu ocazia Conferintei Nationale de Medicina a Familiei - 2006 sub egida Societatii Academice de Medicina a Familiei (S.A.M.F.) , Practica Medicala - Journal of Medical Practice (J Med Pract.) este o revista de factura academica, ce contine lucrari de specialitate din domeniul medicinei de familie si specialitatilor ce intra in contact cu medicina de familie, vizand o comunicare continua pe teme stiintifice, profesionale si juridice intre medici.

Acum Revista este acreditata CNCSIS si poate fi gasita in principalele cataloage internationale medicale on-line.

Revista apare cu o frecventa trimestriala.
Practica Medicala se adreseaza in principal specialistilor si profesionistilor din domeniul medicinei de

Practica Medicala

Revista Practica Farmaceutica este revista oficiala a Colegiului Farmacistilor din Romania , sub egida Asociatiei Nationale a Medicamentului ( ANM) si Casei Nationale de Asigurari de Sanatate ( CNAS ). Lansata cu ocazia Conferintei Nationale de Farmacie din noiembrie 2008, este o revista de factura academica si contine lucrari de specialitate din domeniul farmaceutic si al specialitatilor adiacente vizand o comunicare continua pe teme profesionale si juridice intre farmacisti.

Revista are acoperire nationala fiind distribuita gratuit de catre Colegiul Farmacistilor din Romania direct in peste 3000 de farmacii din cele aproximativ 4500 din tara.

Raspunzand eficient tendintei farmaciilor de a implementa

Practica Farmaceutica

Pharma Business este singura revista de management din industria farmaceutica si medicala. Echipa editoriala si-a propus sa largeasca perspectiva asupra activitatii din sectorul farmaceutic si medical, prezentand progresele si tendintele medicinei moderne, interne si internationale.

Ritmul crescut al producerii de informatii, repeziciunea cu care redactorii Pharma Business afla noutatile in domeniu, au facut necesara publicarea acestora pe langa formatul tiparit, si online (pharma-business.ro si newsletter electronic).

Platforma prin care producatorii de medicamente si echipamente medicale comunica cu managerii de spitale, medicii de familie, diriginti sau manageri de farmacii este completata de evenimentele pe care Pharma Business le organizeaza, in Bucuresti si in

Pharma Business

O noua revista de medicina clinica, Ma†DICA - a Journal of Clinical Medicine (Ma†DICA J Clin Med) este astazi alaturi alaturi de revistele internationale consacrate, o revista ce este acreditata CNCSIS ce urmeaya sa fie acreditata si international.

Este o revista de elita ce prezinta cele mai noi studii, cercetari, descoperiri si discutii din medicina clinica actuala si urmareste, prin inalta tinuta si bogatul continut stiintific de specialitate sa ridice calitatea actului medical in Romania si peste hotare.

Revista Ma†DICA - a Journal of Clinical Medicine contine editoriale stiintifice care constituie o sinteza la zi, argumentata cu rezultatele lucrarilor nationale si internationale

Maedica

Pagini