vaginita?


Autor: alexandra
5 posts / 0 new
Ultima adăugare
vaginita?

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat specializat intr-o problema pe care o am de mai mult timp. Intr-o anumita perioada a ciclului menstrual, mai precis cam din ziua 11-12 am niste simptome foarte deranjante la nivel vulvovaginal care persista cateva zile.Simptomele sunt: senzatie de arsura, durere,care netratata in nici un fel dau o stare generala alterata cu senzatie de oboseala, dureri in etajul inferior abdominal si in membrele inferioare(mai exact o senzatie de ...arsura la nivelul tegumentelor ). Tin sa precizez ca merg regulat la ginecolog de aproape trei ani ptr. alte probleme pe care le-am mai avut: rana pe col ptr. care mi s-a facut ERAD . Ultimul examenBabes Papanicolau a fost tipII inflamator iar la secretia vaginala de fiecare data apar alte levuri pe care le tratez la indicatia medicului ginecolog.Nu stiu ce sa cred , ginecologul meu, in care am mare incredere, nu stie ce sa-mi zica cand ii descriu simptomatologia care si mie mi se pare destul de ciudata(am citit multe articole de specialitate ptr.a ma edifica dar nu am reusit sa-mi dau seama exact ce este) Tin sa mai spun ca simptomele se aseamana cu cele pe care le-am avut la un moment dat cand nu am tolerat niste ovule prescrise de ginecolog si cateodata se amelioreaza la ad-tarea de cervugid. Medicul ginecolog mi-a explicat ca acesta are efect antiinflamator. Simptomele se amelioreaza inainte si in timpul sangerarii menstruale.Va multumesc anticipat.

vaginita?

intreaba medicul gin. daca e ok sa fci niste spalaturi vaginale cu Tantum Rosa si sa pui cateva seri ovule cu Betadina.

Vaginita -remedii naturale

Buna ziua.Va recomand ovulele Ginosept din plante medicinale si uleiuri esentiale.Se pot administra intre 12-18 zile in functie de situatie.Pentru igiena intima se poate asocia ceaiul Ginosept.Un tratament complet si adecvat poate sa fie stabilit de un medic fitoterapeut.Multa sanatate!

mabel (neverificat)
igiena intima foarte importanta dupa vaginita

Dupa ce am urmat tratamentul prescris de medic pentru vaginita, mi-a recomandat si Lactacyd pentru igiena intima si de atunci nu am mai avut niciodata probleme cu vaginita. Plus ca il gasesc foarte usor la raioanele cosmetice mai rasarite (in hypermaketuri de exemplu)

Asa este, am mai scris si eu

Asa este, am mai scris si eu aici, si eu folosesc Lactacyd, gel si servetele umede cand sunt in delegatie sau stau mai mult la serviciu. Si nu am mai avut probleme cu nici un fel de infectie vaginala, mare sau mica. Si nici nu mi-a mai aparut candida dupa tratamentul cu antibiotice, asa cum se intampla pana acum.