Valoare homocisteina, barbat, 43 ani


Autor: Adrian2015
3 posts / 0 new
Ultima adăugare
Valoare homocisteina, barbat, 43 ani

Buna ziua,

As vrea sa intreb, tocmai am primit rezultatele analizelor pentru homocisteina, VSH, colesterol si vad ca au valorile:
-Homocisteina: 20,43 μmol/L
-VSH: 2 mm/h
-Colesterol total: 195 (HDL: 54,9 mg/l e LDL: 124 mg/l)

Sunt barbat, 43 ani, 1,80 m inaltime, 77 kg, nu am fost niciodata internat la spital, nu am avut operatii sau alte probleme de sanatatate. Nu am luat si nu iau medicamente. Nu beau alcool, nu fumez si nu beau cafea. Sunt in general destul de atletic, fac sport.
Mi-am facut aceste analize preventiv, ca sa vad daca e totul in regula.

Din buletinul de analize am observat ca valoarea pentru homocisteina e cam mare ( < 10 μmol/L ar fi ideal iar 10-15 e acceptabil), iar VSH e mic (trebuie sa fie in intervalul 2-6).
Colesterolul e la limita.

Trebuie sa ma preocup ? Cum se poate cobori nivelul homocisteinei ?

Multumesc,
Adrian

Remedii naturale in hipercolesterolemie si hiperhomocisteinemie

Buna ziua.Pentru hipercolesterolemie si hiperhomocisteinemie va recomand capsulele Colesterol, tinctura Colesterol si ceaiul Curatarea sangelui, din plante medicinale cu efect de reglare asupra metabolismului lipidic, de sustinere a digestiei si metabolizarii normale a lipidelor si a colesterolului la nivel hepatic, stimulerea transformarii colesterolului in acizi biliari si reducere a biosintezei de colesterol la nivel hepatic.Totodata previne tromboembolismul arterial si dezvoltarea aterosclerozei, afectiuni favorizate de cresterea homocisteinei.Multa sanatate!

Homocisteina ridicata apare

Homocisteina ridicata apare atunci cand exista o lipsa de acid folic in organism. daca lipseste aceasta vitamina atunci pot sa apara tot felul de probleme care pot sa duca inclusiv la cresterea homocisteinei. Daca avem valori normale ale acidului folic atunci si homocisteina va avea valori normale.