Regulament de Utilizare a forumului i-medic.ro


Autor: sitesuper
1 post / 0 new
Regulament de Utilizare a forumului i-medic.ro

1. Generalitati
1.1. Forumul poate fi utilizat gratuit de catre orice persoana care are cont activ pe site-ul i-medic.ro sau care isi creaza cont pe forum, in baza respectarii regulamentului.
1.2. Daca un utilizator al site-ului i-medic.ro are deja cont creat pe site, se poate loga pe forum folosind aceeasi adresa de mail si parola.
1.3. Postarea de intrebari nu este permisa fara inregistrarea pe forum. Mesajele postate de membri pe forum pot fi citite de toti vizitatorii site-ului, fara ca acestia sa fie inregistrati. Pe de alta parte, adaugarea de comentarii se poate efectua si fara logare prealabila.
1.4. Din momentul inregistrarii si crearii unui cont, fiecare membru al forumului i-medic.ro va trebui sa respecte o serie de reguli. Incalcarea acestor reguli poate duce la restrictionarea accesului pe forum a membrilor in cauza.
1.5. Necunoasterea Regulamentului nu poate fi folosita drept scuza pentru incalcarea acestuia. i-medic.ro se obliga sa posteze link cu trimitere in pagina de Regulament pe prima pagina a forumului.
1.6. Utilizarea corecta a limbii romane este o conditie de baza a utilizarii forumului. Deoarece acesta este un forum medical, va rugam sa nu utilizati grupuri de litere de genul tz, sh, in locul diacriticelor si sa nu utilizati dacritice.
1.7. i-medic.ro are dreptul de a modifica Regulamentul, drept pentru care membrilor le revine obligatia de a-l citi periodic.

2. Interdictii
Membrilor forumului i-medic.ro le sunt interzise urmatoarele actiuni:
2.1. Postarea pe forum de materiale cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996.
2.2. Postarea de mesaje care nu au legatura cu subiectul de discutie in cauza; Administratorul forumului are dreptul de a sterge orice mesaje care nu se incadreaza in temele forumului sau de a-l incadra la o tema potrivata, daca acest lucru este posibil.
2.3. Utilizarea de cuvinte obscene, atacul la persoana, jignirea altor membrii ai forumului, etc.
2.4. Postarea de mesaje cu caracter rasist.
2.5. Crearea de mai multe conturi de catre acelasi utilizator. Administratorul site-ului are dreptul de a sterge conturile 'clonate' si de a restrictiona accesul pe forum.
2.6. Trimiterea de mesaje private nesolicitate cu caracter comercial (spam) celorlalti membri ai forumului.
2.7. Conversatii contradictorii ce duc la jigniri si certuri intre membrii forumului.
2.8. Promovarea fara acordul administratorului a altor site-uri, a intereselor proprii, afeceri, etc.
2.9. Postarea de linkuri care sa nu apartina domeniului i-medic.ro (pot fi postate doar linkuri din interiorul site-ului i-medic.ro. Ex: linkuri ale articolelor, bolilor, comentariilor, etc)
2.10. Utilizarea frauduloasa a titulaturii de medic in cadrul forumului si oferirea de sfaturi medicale sub aceasta titulatura.

3. Drepturile si obligatiile administratorului forumului
3.1. Administratorul forumului are urmatoarele obligatii:
3.1.1. De a indruma si sprijini membrii in utilizarea corecta a forumului.
3.1.2. De a solutiona eventualele probleme pe care le pot intampina membrii in utilizarea forumului.
3.1.3. De a atentiona membrii de eventualele incalcari ale regulamentului inainte de a le restrictiona accesul pe forum.
3.2. Administratorul forumului are urmatoarele drepturi:
3.2.1. Sa stearga orice mesaj care nu respecta regulamentul.
3.2.2. Sa restrictioneze accesul in forum pe perioada nedeterminata al membrilor care incalca repetat regulamentul.

4. Responsabilitati
4.1. In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului www.i-medic.ro, precum si cu dispozitiile Legii comertului electronic 365/2002, i-medic.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri.
4.2. Forumul i-medic.ro reprezinta doar o platforma de postare a mesajelor si comentariilor, motiv pentru care responsabilitatea asupra continutului acestora revine autorilor.
4.3. Responsabilitatea asupra recomandarilor de tratamente postate de catre utilizatorii forumului, le revine strict acestora. i-medic.ro nu este raspunzator pentru problemele de sanatate intervenite in cazul pacientilor care urmeaza schemele de tratamente postate pe forum de catre utilizatori.

5. Sectiunile forumului
5.1. Forumul i-medic.ro este impartit in Grupuri de discutii, in functie de temele medicale abordate.
5.2. Mesajele si comentariile postate in cadrul fiecarui grup de discutie vor trebui sa respecte tema de discutie in cauza. Inainte de postarea unui mesaj, membrii au obligatia de a cauta sectiunea potrivita.

6. Prevederi finale
6.1. Regulamentul de utilizare al forumului i-medic.ro intra in vigoare la data de 15.02.2010
6.2. i-medic.ro isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul fara a instiinta in prealabil membrii, acestora revenindu-le obligatia de a-l citi periodic pentru a lua la cunostinta eventualele modificari.
6.3. Prin postarea de mesaje pe forumul i-medic.ro membrii isi asuma raspunderea de a respecta Regulamentul de utilizare al forumului.
6.4. Regulamentul se completeaza cu Termenii si conditiile de utilizare a site-ului i-medic.ro.