STARE PROASTA DE SPIRIT


Autor: lucian
8 posts / 0 new
Ultima adăugare
STARE PROASTA DE SPIRIT

am 14 ani doar ce am venit din tabara si am fost fericit ca am scapat de dobitoci aia , acuma am o stare foarte proasta de spirit dar nu stiu de ce.
in tabara ,noaptea, stateam in gradin admirand stelele si imi curgeau lacrimi si din cand in cnad ma mai gandeam la versurile lui eminescu din luceafarul (ultimele 6)(ceti pasa tie chip de lut/ dacoi fi eu sau altul ? /traind in cercul vostru stramt/ norocul va petrece/ ci eu in lumea mea ma simt /nemuritor si rece) si acuma ma simt nasol ....nu imi place sa ma simt asa ... cum imi pot reveni?

STARE PROASTA DE SPIRIT

sincer nu ma confund cu luceafarul ... cred ca am destula minte incat sa nu fac asta:D
si dobitoci aia credema k ii urasc cat se poate miau facut tabara un calvar ma badjocureau dar nu le dadeam atentie (ma simt jicnit doar cand sunt insultat de cineva superior mie .... si aia numi sunt superiori deloc;) ma badjocoreau si pt ca am tendintza de a citi carti etc)
dar NU stiu de ce am starea asta de spirit
de inteles ii inteleg pe toti .... ei nu ma inteleg pe mine;) am uitat cumva sa iti raspund la vreo intrebare?:D

Anonim (neverificat)
Re: STARE PROASTA DE SPIRIT

bai baiatule , nu te mai prosti si vin-o cu picioarele pe pamant asta e viata

STARE PROASTA DE SPIRIT

incearca sa iesi pe afara sa bei un suc si sa nu te mai gandesti..Din cate inteleg din mesajul tau, "dobitocii" - trag eu concluzia - sunt colegii tai.
Din moment ce ii numesti asa, e clar ca te definesti a fi foarte diferit fata de ei, in ceea ce priveste activitatile si preocuparile de zi cu zi.
In primul rand, cred ca este important sa intelegi si sa accepti ca nu tot ceea ce este diferit de tine este rau, "dobitoc", etc.
Poate ca ceea ce tie iti creaza o stare buna - privitul stelelor, pentru ei este o prostie, o pierdere de timp.
Pentru varsta de 14 ani, astfel de preocupari par ridicole in ochii celor din jur.
Nu inteleg insa de unde se trage aceasta stare de spirit proasta?
Iti lipseste acel mediu din tabara? acel loc de unde priveai stelele?
Totul este in subconstientul tau; din cate inteleg eu, te regasesti in aceasta poezie a lui Eminescu; cred ca fara sa vrei te confunzi cu Luceafarul, ceea ce nu este ok!!
De ce?
Pentru ca tu nu esti Luceafarul!!!
Esti om, traiesti printre oameni, trebuie sa-i accepti, dar mai ales trebuie sa te accepti pe tine ca facand parte dintre ei!!
Iti vei reveni din aceasta stare, imediat ce vei realiza si accepta realitatea in care traiesti!!!

STARE PROASTA DE SPIRIT

Dragi copii, starile prin care treceti voi sunt normale in perioada adolescentei. Eu as zice asa: inainte de a-i judeca pe ceilalti, uitati-va in voi insiva. Puteti incepe prin a va corecta greselile gramaticale si de exprimare. Poti fi visator, matematician, manelist sau mai stiu eu ce, dar, inainte de toate, ar trebui sa nu uiti ca esti roman. Credeti-ma, conteaza felul in care va exprimati si scrieti!
Apoi... incercati sa gasiti persoane cu preocupari similare. A citi in ziua de azi poate insemna, pentru unii, un comportament... extraterestru.
Repet, nu trebuie sa va sperie starile prin care treceti, apar pentru ca voi acum incercati sa va cunoasteti, sa va regasiti. Dar unii nu apreciaza ceea ce a mai ramas frumos si natural. E frumos si natural sa visezi la 14 ani. :)
Voi cu parintii vorbiti despre aceste stari?

Anonim (neverificat)
Re: STARE PROASTA DE SPIRIT

si eu am astfel de stari tot din cauza colegilor si a pers din jurul meu...am 17 ani si tot nu stiu ce remedii sa-mi gasesc daca stiti voi va rog sa-mi spuneti

Anonim (neverificat)
Re: STARE PROASTA DE SPIRIT

Oamenii sunt fiinte sociale. Tu ii respingi pe ceilalti ""dobitoci"", "" nu-mi sunt superiori". Tu esti cel care te izolezi si in acelasi timp tu esti dator sa te integrezi (in colectiv, indiferent care). Oamenii nu sunt perfecti .

Re: STARE PROASTA DE SPIRIT

trecerea spre adolescenta este chinuitoare,schimbarile sunt greu de dus pentru unele persoane.In procesul de schimbare , de trecere spre o alta etapa a vietii pot aparea elemente de depresie,melancolie.