alergie la alimente?


Autor: andrei
7 posts / 0 new
Ultima adăugare
alergie la alimente?

Incepand de ieri am prezentat pete rosii pe membre, mai ales partea interioara si pe trunchi, dar nu si pe fata, insotite de o oarecare manacarime. Am luat aseara un Claritine.
In aceasta dimineata m-am prezentat la medic. Mi sa facut o injectie intramusculara cu dexamethasone Sodium Phosphate. Mi s-a spus sa o repet diseara si sa iau calciu-am si luat si din nou cateva zile cate o pastila de Calartine.
Sunt indicate doua astfel de injectii pe zi ? De azi diminetata, petele au cedat mult va multumesc.

alergie la alimente?

Se pare ca intr-adevar a fost o alergie la un aliment pe care l-ati consumat...greu de spus la ce. Daca mai aveti astfel de probleme in viitor, ar fi bine sa consultati un medic alergolog care va poate efectua un test alergologic pt a vedea care sunt alergenii de care sa va feriti.Va doresc multa sanatate!!

Anonim (neverificat)
Re: alergie la alimente?

De 2 zile am fata rosie si senzatii de manacarime si totodata imi frige fata ce as putea lua pt aremedia situatia.Va multumesc

Re: alergie la alimente?

Nu pot sa stiu sigur daca e o alegie(din descrierea dvs. asa pare) Daca este alergie ca sa ameliorati simptomele luati Claritine 1 cp pe zi,Clorfeniramin 4mg sau alt antihistaminic sistemic(puteti cauta pe http://www.i-medic.ro/medicamente/aparatul-respirator/antihistaminice-de-uz-sistemic).Multa sanatate!

Buna ziua.Din punct de vedere

Buna ziua.Din punct de vedere al medicinei naturale se recomanda o cura de detoxifiere complexa.Se poate incepe cu detoxifierea colonului, apoi a ficatului si in etapa 3 sa fie realizata detoxifierea sangelui.Aceste etape pot fi realizate timp de o luna fiecare.Se administreaza complexe de plante medicinale cu actiune specifica de detoxifiere, cum sunt Curatarea organsimului, Curatarea ficatului si Curatarea sangelui.Capsulele de Noni sunt indicate si ele datorita efectului antihistaminic.

Alergiile se dezvolta aproape

Alergiile se dezvolta aproape la toate persoanele la un anumit moment din viata.

Si eu am mai multe alergii,

Si eu am mai multe alergii, dar la mine se manifesta cu probleme respiratorii. Mai precis simt ca nu am aer suficient!