i-MEDIC.ro / Firme medicale / SC A Bernasound SRL

Prezentare firma

Descriere: 

Despre A Bernasound

Compania A Bernasound a luat fiinta in luna octombrie a anului 2012. Domeniul de activitate al firmei A Bernasound este unul specific si distinct, respectiv protezarea auditiva si promovarea protezelor auditive de ultima generatie. Ne bazam pe un parteneriat extern foarte solid ce implica un nume de top mondial cu profesionisti de elita. In acest sens mentionam Compania Bernafon cu sediul in Berna, Elvetia care se mandreste cu peste 65 ani de traditie si succes in producerea de aparate auditive.

Ne adresam, prin serviciile oferite (audiometrie, consiliere pentru probleme de auz, protezare auditiva, service in garantie si post garantie pentru produsele oferite etc.), tuturor persoanelor care au dificultati de auz, atat celor cu posibilitati financiare limitate, cat si persoanelor active, ale caror pretentii si asteptari pot fi complexe.

Produsele promovate de firma noastra sunt destinate in egala masura varstnicilor, tinerilor si copiilor. Cu alte cuvinte portofoliul de instrumente este unul foarte generos si flexibil atat din punct de vedere tehnic cat si al preturilor de achizitie.

Toate aceste atribute fac din compania A Bernasound un nume important, un partener sigur si de viitor pentru toti cei ce sunt interesati de audiologie si protezare auditiva.

Despre Bernafon

Compania Bernafon cu sediul in Berna, Elvetia se mandreste cu peste 65 ani de traditie si succes in producerea de aparate auditive. Ghidata de motto-ul "Auzul tau-pasiunea noastra", Bernafon face parte din William Demant Holding Group (WDH), alaturi de alti mari producatori de aparate auditive si echipamente audiologice precum Oticon, Interacoustics, Maico, Amplivox, Phonic Ear, etc..

Prezenta in peste 70 tari ale lumii misiunea si viziunea companiei este de a ajuta persoanele cu dizabilitate auditiva sa comunice din nou fara limite si restrictii.

CABINETE BERNASOUND:

  1. Bucuresti - B-dul Banu Manta, nr. 21, bloc 35, sector 1, in intervalul orar 08.30 - 16.30, in fiecare zi de luni pana vineri.
  2. Bucuresti - Str. Elena nr. 24 sector 2, in incinta Clinicii Nova, in intervalul orar 8:00 - 16:00, in fiecare zi de luni pana vineri.
  3. Bucuresti - Bd. Ghencea 43 B, parter, sector 6, in incinta Ghencea Medical Center, in intervalul orar 16:00 - 20:00, in fiecare zi de luni pana vineri.
  4. Braila - Str. Independentei nr. 2, Policlinica Promedica, in intervalul orar 8:00 - 16:00, in fiecare zi de luni pana vineri.
  5. Deva - str. Imparatul Traian nr 31, in intervalul orar 8:00 - 16:00, in fiecare zi de luni pana vineri.
  6. Giurgiu - Sos. Sloboziei, km. 4, corp C4, in incinta Deltamed (la intrare in fostul Combinat Verachim), in intervalul orar 09:00 - 14:00, in fiecare vineri.