Termen cautat
Specializare
Tip eveniment
E.g., 06/09/2021
Data inceput
E.g., 06/09/2021
Data sfarsit

Congresul SRML 2010


Autor: srml


In perioada 8 - 11 septembrie 2010, intr-unul dintre cele mai vibrante orase ale tarii, Targu Jiu, la Hotel Gorj, Societatea Romana de Medicina de Laborator (SRML) in colaborare cu Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu si Societatea Romana de Genetica Medicala organizeaza evenimentele SRML 2010: Al 17-lea Congres National de Medicina de Laborator, Al 5-lea Congres National al Asistentilor Medicali de Laborator si Al 4-lea Simpozion de Imunopatologie. Evenimente au ca tema "Imbunatatirea performantelor laboratorului medical".


Structura evenimentului va cuprinde conferinte si sesiuni plenare, comunicari orale si sub forma de poster, mese rotunde, workshop-uri si simpozioane de firma.


In paralel cu lucrarile stiintifice se vor desfasura expozitiile medicale specializate CLINILAB, editia a 16-a (aparatura, reactivi si accesorii de laborator) si TEHNOmedica, editia a 14-a (aparatura si echipamente medicale) ce vor reuni companii din domeniul medicinei de laborator.


Mesaje Congres


"(...) Congresul SRML are ca obiectiv diagnosticul in medicina de laborator, evaluarea riscurilor la pacient, diagnosticul de predictie a bolii, dezvoltarea si evaluarea strategiilor de prevenire a bolilor metabolice, axandu-se pe patho-fiziologia bolilor. In plus, fata de tipurile clasice de sesiuni stiintifice, conferinte in plen, simpozioane, prezentare de postere, se vor organiza noi tipuri de sesiuni stiintifice cum ar fi mese rotunde si ateliere de lucru. Toate acestea sunt concepute pentru a dezvolta un climat interactiv pentru a discuta descoperirile stiintice de ultima ora in domeniul medicinii de laborator.(...)"
Dr. Aurelian Udristioiu
Presedintele Congresului SRML 2010


"(...) Aceste manifestari stiintifice traditionale de tinuta academica reunesc pe langa un mare numar de medici din tara, cadre didactice de inalt prestigiu din toate centrele universitare medicale ale tarii si invitati din strainatate. Dorim ca aceste manifestari sa se desfasoare intr-o maniera inedita: pe de o parte vor fi conturate progresele din medicina romaneasca de laborator, iar pe de alta parte dorim o deschidere catre comunicare cu alte societati profesionale din Romania si din strainatate. Performanta este obiectivul major care da un nou sens eforturilor noastre cotidiene.(...)"
Conf. Univ. Dr. Manole Cojocaru
Presedintele Societatii Romane de Medicina de Laborator (SRML)
Presedintele Simpozionului de Imunopatologie


Pentru informatii suplimentare, termene de inscriere si alte detalii privind Congresul SRML 2010 va invitam sa vizitati pagina oficiala a evenimentului, www.srmlcongres.ro.Specializare eveniment
Adresa eveniment
Hotel Gorj, Targu Jiu, Calea Eroilor nr. 6, Targu Jiu, jud. Gorj, Romania
Telefon eveniment
+40-21-210 58 14, 210 65 40, 211 15 41, 212 27 02
Data eveniment
08.09.2010 - 11.09.2010
Banner eveniment
Email eveniment
Site eveniment
http://www.srmlcongres.ro
Contacteaza