Congres


 

 

Institutul pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului (I.O.M.C.), împreună cu Societatea Română de Pediatrie organizează in perioada 9 -10 octombrie 2015 la Craiova, Conferinţa PedDEX – curs naţional de pediatrie.
Evenimentul este organizat în parteneriat cu Societatea Academică de Medicină a Familiei şi cu Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova. Operator eveniment: LINKED MEDIA. Event management: Empire Medical Events.
Manifestarea va fi acreditată cu 12 puncte EMC. Participanţii vor primi bonus un voucher pentru cursul on-line organizat de I.O.M.C. post event, în baza căruia vor mai obţine alte 12 credite EMC, suplimentare conferinţei.
Dintre temele abordate în cadrul evenimentului se

Data eveniment:
09.10.2015 - 10.10.2015
Tip eveniment:
Specializare eveniment:

Primul Congres Naţional de Toxicologie cu participare internaţională din România

16-18.10.2015, Institutul Național de Statistică, București

Sub egida: Secției de Toxicologie a Societății de Științe Farmaceutice

Societății Române de Toxicologie afiliată la EUROTOX

Asociației de Psihofarmacoterapie și Științe Congnitive (A.P.S.C.)

 

Președinte Congres: Prof. Univ. Dr. Farm.  Daniela Luiza BACONI

Co-Președinte Congres: Șef Lucrări Dr. Carolina NEGREI

Președinte Onorific: Prof. Univ. Dr. Farm.  Dan BĂLĂLĂU (Președinte Societatea Română de Toxicologie)

Președinte Comitet Științific: Prof. Univ. Dr. Aristidis TSATSAKIS – (Președinte EUROTOX)

Președinte Comitet de Organizare: Asist. Univ. Dr. Farm. Miriana STAN

 

Secția de Toxicologie a Societății de Stiințe Farmaceutice din România (afiliată la EUROTOX) are deosebita plăcere de a vă invita la


Unii dintre cei mai importanti profesionisti din domeniul neuropatiei diabetice si piciorului diabetic, atat din tara, cat si din strainatate, vor dezbate cele mai noi informatii din domeniu la Congresul National de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic, cu participare internationala - Neurodiab 2014.

Manifestarea stiintifica anuala a Societatii de Neuropatie Diabetica va reuni, in perioada 16-18 octombrie 2014, la Bucuresti, 14 speakeri din SUA, Marea Britanie, Franta, Germania, Ungaria, Bulgaria si Slovenia, precum si 11 reputati speakeri romani.

Printre invitatii de seama prezenti la editia din acest an a Congresului National de Neuropatie Diabetica si Picior Diabetic, cu participare internationala

Data eveniment:
16.10.2014 - 18.10.2014
Tip eveniment:

Avand in vedere cresterea incidentei si prevalentei infectiilor cu virusurile hepatitice, precum si impactul puternic negativ asupra vietii sociale si economice, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) reitereaza necesitatea dezvoltarii unor strategii clare si coerente de screening, depistare, vaccinare si tratare a acestei patologii.

ASOCIATIA ROMANA PENTRU STUDIUL FICATULUI si FUNDATIA "ACAD. MARIN VOICULESCU" va invita la o discutie detaliata despre situatia actuala a afectiunilor hepatice in Romania, riscurile reactivarii infectiei cu virusul hepatitic B, precum si modalitatile de prevenire si tratare a cancerului hepatic si a ficatului gras non-alcoolic - problema de sanatate publica in Romania.


Data eveniment:
02.10.2014 - 04.10.2014
Tip eveniment:

Tema "HOMEOPATIA IN SECOLUL XXI " .

Participare internationala : Prof Dr Roberto Petrucci , Italia .

Invitati de onoare :
Prof Dr Farm Dumitru Dobrescu
Prof Dr Irinel Popescu, Presedinte Academia de Stiinte Medicale
Prof Dr Corneliu Moldovan, Presedinte Societatea Romana de Acupunctura, Director Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa Bucuresti

Premiul " Prof. Dr. Doc. GHEORGHE BUNGETZIANU " se va acorda pentru cea mai buna lucrare a unui medic homeopat cu varsta mai mica de 35 ani.

 

Data eveniment:
10.10.2014 - 12.10.2014
Tip eveniment:
Specializare eveniment:


Istorie - Traditie - Dinamism

Al XXIII-lea Congres al Societatii Romane de Pneumologie

Cea mai importanta manifestare stiintifica din domeniul pneumologiei romanesti, Congresul Societatii Romane de Pneumologie se va desfasura anul acesta la Sibiu, in perioada 8 - 11 octombrie, cu tema Plamanul si legaturile sale primejdioase.

Ajuns la cea de-a XXIII-a editie, evenimentul aduce in prim plan istoria, traditia si dinamismul specialitatii de pneumoftiziologie.

Personalitati marcante din pneumologia romaneasca si europeana, dar si medici din alte specialitati, implicati in managementul patologiei respiratorii vor dezbate timp de patru zile cele mai noi informatii din domeniu.

Lucrarile vor aborda cu precadere modul

Data eveniment:
08.10.2014 - 11.10.2014
Tip eveniment:
Specializare eveniment:
Subscribe to RSS - Congres