Termen cautat

Alegerea corecta a suplimentelor pe baza de ulei de peste


Autor: george

Inainte de a opta pentru un anumit tip de ulei de peste este recomandat sa verificati cu atentie care este cantitatea de omega 3 continuta de produsul respectiv. Astfel, fiecare dintre noi va gandi instinctiv ca o cantitate mai mare de omega 3 este cea mai buna alegere, insa in cazul uleiului de peste un alt factor mai trebuie luat in considerare: puritatea.

Procesul de purificare al uleiului de peste este extrem de complex, iar daca normele de fabricatie nu sunt respectate intrutotul, exista riscul de patrundere a altor substante, nocive, in compozitia produsului final.

Uleiul de peste contine 2 tipuri de acizi grasi: EPA si DHA, si cu toate ca in prezent specialistii tind sa puna accentul pe importanta primului tip, adevarul este ca ambele sunt vitale pentru organismul uman. Unul dintre motivele acestui fenomen consta in faptul ca EPA-ul detine o capacitate de concentrare mai mare comparativ cu DHA. In ceea ce priveste structura chimica, DHA-ul contine 22 de lanturi de carbon in comparatie cu EPA-ul care contine doar 20 de lanturi de carbon. In consecinta, in momentul in care organismul necesita EPA, il poate sintetiza cu usurinta din structura de DHA.

Imagine: 
Alegerea corecta a suplimentelor pe baza de ulei de peste