Termen cautat
Categorie

Incaltamintea comoda


Autor: cezara

Incepand de jos in sus, trebuie mai intai sa va ganditi la incaltaminte. Daca locuiti intr-o zona cu clima calda, puteti fi tentata sa mergeti desculta cat mai mult posibil, dar va spun sincer ca trebuie sa va cumparati neaparat niste sandale comode. Spatele si picioarele dumneavoastra va vor multumi. In afara de confort trebuie sa va ganditi ca daca mergeti desculta vi se va schimba automat si masura la picior pentru ca picioarele se vor schimba in mod evident, nefiind protejate asa cum trebuie.


Daca nu aveti o pereche de papucei confortabili investiti in asa ceva cam pe la jumatatea celui de-al doilea trimestru al sarcinii. Pana veti intra in cel de-al treilea trimestru, veti fi convinsa ca nu vreti sa va confruntati cu incaltari cu barete sau sireturi, pentru ca va va fi imposibil sa va incaltati (nu radeti, va veni o vreme cand nu va veti putea vedea picioarele daca sunteti ridicata).

Daca sunteti obisnuita cu tocuri inalte, nu exista un motiv pentru care sa nu le puteti purta si atunci cand sunteti gravida, dar trebuie sa stiti ca centrul de greutate vi se va schimba si veti avea probleme si cu echilibrul. Sigur nu vreti sa riscati sa cadeti, asa ca trebuie sa va achizitionati ceva cu toc nu mai putininalt, chiar plat, daca se poate, pentru perioada de sarcina. Nu va orientati dupa reducerile de sfarsit de sezon in timpul sarcinii. Unele femei sunt norocoase daca nu li se modifica masura la picior in aceasta perioada; unele se schimbare doar in timpul sarcinii si apoi revin la normal, dar majoritatea schimbarilor raman definitive.Unor femei li se mareste masura cu jumatate de numar la fiecare sarcina.