Termen cautat
Specialitate

Terapii complementare


Imagini

Sambata, 31 Ianuarie 2015, Doctor Maria Frantescu ofera consultatii si remedii naturale, specifice urmatoarelor terapii complementare:

Terapie florala Bach – metoda de tratament care actioneaza in planul emotional utilizand remediile florale ale dr. Edward Bach. Este o terapie blanda, fara reactii adverse, simpla si la indemana oricui. Remediile florale elimina insomnia, atacurile de panica, anxietatea, depresia, stresul si oboseala.

Homeopatia – este o ramura a medicinei alternative care se ocupa cu tratamentul bolilor prin stimularea capacitatii de vindecare a organismului. Vindecarea este conceputa in homeopatie ca o restaurare rapida, blanda si permanenta a sanatatii prin anihilarea bolii in toata extinderea sa.

Gemoterapie – terapie naturala care utilizeaza extracte obtinute din tesuturi vegetale aflate in faza de crestere. Arborii reprezinta sediul vegetal în care energia vitala se exprima in fiecare an sub forma unei reinnoiri celulare masive. Din acest motiv, toate tesuturile arborilor pe cale sa apara sau care sunt în curs de diviziune (meristeme) sunt cele mai indicate pentru dezintoxicarea, regenerarea si vindecarea celulelor omului.

Reiki – este o metoda naturala de vindecare a trupului, sufletului si mintii, intrucat energia universala actioneaza benefic asupra tuturor nivelurilor energetice ale omului (fizic, eteric, astral, mental, cauzal).
Homeopatia, gemoterapia si reiki pot fi utilizate in tratarea afectiunilor respiratorii si ORL, cardiovasculare, digestive, uro-genitale, metabolice, dermatologice, osteo-articulare, endocrine, alergice si ale sistemului nervos.

Aromaterapie – terapie care armonizeaza si vindeca utilizand uleiurile esentiale de inalta puritate. Este utilizata pentru: alergii, insomnie, bronsita, gripa, sinuzita, dureri musculare, artrita, luxatii, zona zoster.

Raindrop Technique - metoda de detoxifiere, armonizare si vindecare folosind uleiurile esentiale Young Living, de inalta puritate chimica, care contribuie la reducerea inflamatiilor, combaterea virusilor si bacteriilor, detoxifierea tesuturilor, intarirea aparatului locomotor.

Access Bars – reprezinta 32 bare de energie care trec prin si in jurul capului, ele fiind componenta de stocare electromagnetica a tuturor gandurilor, ideilor, atitudinilor, deciziilor si convingerilor pe care le avem. Scopul unei sedinte de Bars este acela de a goli aceste puncte invitand oamenii sa primeasca, sa se inteleaga mai bine pe ei insiai si ceea ce ii inconjoara. Poate fi utilizata in depresie, tulburari de somn, anxietate, stres, oboseala.

Cost: 80 ron (consultatie si plan de tratament personalizat in functie de metoda terapeutica aleasa). Pentru elevi, studenti, pensionari si someri, costul este de 60 ron (25% reducere).

Informatii suplimentare si programari la:
Dr. Maria Frantescu
Tel: 0726.196.052